NHA, een bekende aanbieder van thuisstudies, heeft onlangs aangekondigd dat zij de typecursus van TypeApp gaan gebruiken in hun aanbod. De typecursus van TypeApp is volledig aangepast in de stijl van NHA, zodat deze naadloos aansluit bij de huisstijl van de onderwijsinstelling.

Met de typecursus van TypeApp kunnen studenten hun typevaardigheden op een leuke en interactieve manier verbeteren. De cursus is beschikbaar op zowel desktop als mobiele apparaten en bevat verschillende modules die de studenten stap voor stap leren typen met tien vingers. Na elke module volgt er een toets om te zien of de studenten de lesstof begrepen hebben.

De samenwerking tussen NHA en TypeApp zorgt ervoor dat studenten van NHA nu ook toegang hebben tot een hoogwaardige typecursus, die volledig aansluit bij de visie en huisstijl van NHA. De typecursus is beschikbaar als onderdeel van verschillende thuisstudies die NHA aanbiedt.

De typecursus van TypeApp is al jarenlang een populair hulpmiddel om typevaardigheden te verbeteren en wordt gebruikt door zowel scholen als individuele studenten. Door de samenwerking met NHA wordt de cursus nu ook beschikbaar voor een bredere groep studenten die op zoek zijn naar een praktische en leuke manier om hun typevaardigheden te verbeteren.