FAQ items aan het laden...

Met onze online typecursus Enschede blind leren typen

Met de online typecursus Enschede van TypeApp leer je op een slimme manier automatisch blind typen: je vingers gaan doen wat je hoort, ziet of denkt. TypeApp past zich automatisch aan aan jouw vaardigheden door het interactieve leerprogramma. Dat werkt veilig, snel en prettig. Cursisten uit Twente worden door de ervaren docenten van TypeApp begeleid, ook bij de online cursus.

Doe een gratis proefles!

Gemiddelde van totaal 416 beoordelingen

Meld je nu aan voor Online typecursus voor Kids in Enschede.

Razendsnel en ook nog eens foutloos leren typen? Wij bieden de beste online typecursus aan voor kinderen met het hoogste slagingspercentage van Nederland!

Meld je nu aan!

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”

Demo

GRATIS
 • Een gratis level
 • Online begeleiding
 • Drie dagen gratis

MEEST VERKOCHT
Online Typecursus

99
 • Jaarlicentie
 • Online begeleiding Info
 • Per level e-mail met resultaten
 • Realtime volgsysteem
 • Opties dyslexie gratis beschikbaar Info
 • Diploma in pdf per e-mail  

Klassikaal

179
 • 12 klassikale lessen
 • Begeleiding van docent tijdens de les Info
 • Wekelijks e-mail met resultaten
 • Realtime volgsysteem
 • Opties dyslexie gratis beschikbaar Info
 • Diploma-uitreiking
 • Startpakket Info
8.792

diploma’s

12

levels

8,6

beoordeling

Ontdek de TypeApp Demo

De TypeApp cursus Enschede is onlangs helemaal vernieuwd en daardoor nog beter geworden. Door het toevoegen van nieuwe, leuke en bovenal leerzame animaties en een nieuwe verhaallijn is de TypeApp nog leuker on te doen geworden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer de door onze vernieuwde demo TypeApp uit  door te spelen. Hierbij zie je dat gamen en blind leren typen tegelijk kan met de TypeApp cursus Enschede.

Doe een gratis proefles!

Veel gestelde vragen

De typecursus van TypeApp kun je klassikaal of online volgen en of je nu kiest voor een klassikale of een online typecursus van TypeApp, je krijgt altijd intensieve begeleiding van een ervaren typedocent. Zo kan ieder kind leren typen, online vanuit huis of in een klassikale typeles.

Niets gaat nog zonder laptop, tablet of mobieltje. Met blind typen en door het gebruik van tien vingers snel leren typen bespaar je veel tijd. De typecursus van TypeApp maakt het blind typen als het ware een automatisme, net als zwemmen, autorijden en praten. En het mooie is: ieder kind kan leren blind typen, bij ons zelfs al in 12 lesweken. TypeApp maakt zich daarmee uniek.

Bij een goede typecursus wordt niet gesjoemeld. Daarom worden al onze klassikale cursisten geëxamineerd onder persoonlijk toezicht. Volg je de online typecursus, dan kun je er ook voor kiezen om het type examen onder persoonlijk toezicht te volgen.  Per slot van rekening zwem je ook niet online af. Door te leren typen met zoveel extra aandacht garandeert alleen TypeApp een waardevol diploma, want iedereen hecht waarde aan een persoonlijk examen. Dat maakt TypeApp én jou bijzonder!

Kinderen leren typen via een game en ouders kunnen de resultaten volgen.

TypeApp is spannend en uitdagend voor kinderen. Je gaat als game je eigen feest organiseren en daar is van alles bij nodig. Lukt je dat binnen de gestelde tijd? Dan beloon je jezelf na elk type level met een ‘reward’!
De software van de typecursus past zich automatisch aan naar jouw typeniveau waardoor je altijd gemotiveerd blijft, adaptief heet dat met een moeilijk woord. Leren typen kan nergens zo leuk én zo goed als bij de typecursus van TypeApp, gegarandeerd!

TypeApp helpt iedereen, ook bij dyslexie
Onze typemethode is geschikt voor iedereen, ook bij mensen met dyslexie. Onze doordachte training met letters en woorden leidt tot verbetering van het woordbeeld. De software kent hiervoor speciale aanpassingen. Met hulp van onze ervaren docenten slaagt iedereen voor het examen!

Je typediploma binnen 12 weken

Een persoonlijk examen

In jouw eigen tempo 24/7

Leuke en uitdagende leeromgeving

Altijd en overal online oefenen

Heldere instructies

Uniek score- en rapportagesysteem

Feedback op resultaten

Je eigen leerkracht als begeleider of in Midden-Nederland een docent van TypeApp

Dé Online typecursus Enschede!

In Enschede zitten er mensen iedere dag meerdere uren per dag achter een computer. Van deze mensen typt tweederde vaak niet blind maar met “twee vingers”. Deze beperkte typevaardigheid leidt tot veel tijdverlies en gaat ten koste van de werkhouding. Dit kan op haar beurt gezondheidsklachten geven. Dat vraagt om een online typecursus. TypeApp Enschede verzorgt voor kinderen typelessen. Met deze online typecursus Enschede voor kinderen kun je snel tijd besparen en de kwaliteit van de opdrachten op school verhogen!

Iedereen in Twente gaat blind typen

Blind typen gaat veel sneller dan niet blind typen. De focus ligt bij niet blind typen op één punt: de leestekst of het scherm. Daarentegen hoeft iemand die blind kan typen zijn aandacht niet te verdelen. Met het snel aanleren van blind typen voor kinderen van TypeApp gaat typen snel, vanzelf en vooral foutloos. Ook zorgt het tienvingersysteem voor een betere vingerzetting en werkhouding. Het is een win-win-situatie. De moderne TypeApp methode garandeert dat jouw kind plezierig en vooral goed leert typen. Dat is nog eens toekomstbestendig!

Ook voor kinderen met Dyslexie in Enschede, Typecursus blind leren typen

Onze typemethode is geschikt voor alle kinderen in Enschede, ook bij dyslexie.
Onze doordachte training met letters en woorden leidt tot verbetering van het woordbeeld.
De software van TypeApp kent hiervoor speciale aanpassingen.
Iedereen slaagt voor het examen met hulp van onze ervaren docenten!