TypeApp KIDS2019-10-31T09:35:41+01:00

TypeApp KIDS

TypeApp is het meest complete programma om blind te leren typen! Het typespel van TypeApp voelt als een game die je uitdaagt steeds een volgend level te halen. Zo kom je spelenderwijs, sneller en doelgericht naar een waardevol type-diploma!

TypeApp is opgezet in een interactieve game-vorm en het type spel past zich aan naar jouw leerresultaat!
Je krijgt binnen TypeApp de opdracht om een feest te organiseren. Daarvoor moet je allerlei zaken zien te regelen, zoals verlichting, slingers, hapjes, uitnodigingen, taart en een DJ. In elk level kom je in een winkel waar je deze gadgets ‘scoort’. Gaat het je lukken om uiteindelijk alles voor een knalfeest te hebben?
Tussentijds ga je naar ‘TypeApp-school’ om te leren typen. Elke eerste les van het nieuwe level van het type spel start je daar en krijg je uitleg over vingerzetting, houding en techniek. Per week werk je één level af met 15 tot 20 minuten oefening per dag.

In elk level krijg je in een instructievideo uitleg over hoe je nieuwe letters typt. Na elk level volgt een leuke test en ontvang je een ‘reward’. Daarmee heb je toegang tot het volgende level van het type spel.

De TypeApp houdt alles voor je bij. In het resultatenscherm kun je zien hoe het gaat. In dit scherm staat aangegeven (in het rood) wat de norm is en (in het blauw) wat jouw resultaten zijn.

Grafieken

Ook je ouders krijgen elke week een overzicht per mail.
In dit overzicht kunnen zij zien of het goed gaat en of je al je huiswerk hebt gemaakt.

De TypeApp is adaptief en koppelt in groen en blauw terug welke letters jij nog moeilijk vindt.

Voor de blauwe letters, deze vind jij nog moeilijk, krijg je extra oefeningen. Gaan deze letters goed, dan kleurt de letter in het toetsenbord weer groen.

De docent volgt alle vorderingen ook in de TypeApp. Voor hen is een speciale omgeving waar zij de resultaten van de gehele groep kunnen volgen en waar nodig kunnen bijsturen.

Gemiddelde van totaal 151 beoordelingen

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”