TypeApp Business nieuw2020-02-03T15:16:46+01:00
Loading...

Dé typecursus voor bedrijven! Online of in-company

Een paar miljoen mensen in Nederland werken dagelijks meerdere uren achter een computer. Tweederde van deze mensen typt niet blind en vaak ook met “twee vingers”. Deze beperkte typevaardigheid leidt tot veel tijdverlies en gaat ten koste van de werkhouding wat op haar beurt gezondheidsklachten kan geven. Dat vraagt om een typecursus voor volwassenen. Bedrijven kunnen met deze typecursus van TypeApp snel tijd besparen en de kwaliteit van het werk verhogen.

Bekijk de demo!

TypeApp Business
Gemiddelde van totaal 169 beoordelingen

Blind leren typen met onze typecursus

Met de typecursus van TypeApp leer je op een goede manier automatisch blind typen: je vingers gaan doen wat je ziet, denkt of hoort. TypeApp is een interactief leerprogramma dat zich automatisch aanpast aan jouw vaardigheden. Dat werkt prettig en snel. Bij TypeApp is altijd persoonlijke begeleiding aanwezig van ervaren docenten.

Meld je nu aan!

Onze cursuspakketten

Ook al typt u nu al jaren ‘op uw eigen manier’, met de typecursus voor volwassenen van TypeApp bezit u straks gegarandeerd een professionele, duurzame typevaardigheid die meetelt. Na 12 weken heeft u een aanmerkelijke verbetering van uw typevaardigheid met een goede werkhouding. Gegarandeerd!

Proefcursus

GRATIS
 • Gratis oefenen
 • Online begeleiding
 • Drie dagen gratis

MEEST VERKOCHT
Online Typecursus

99
 • Jaarlicentie
 • Online begeleiding Info
 • Per level e-mail met resultaten
 • Realtime volgsysteem
 • Opties dyslexie gratis beschikbaar Info
 • Diploma in pdf per e-mail

Klassikaal

179
 • 12 klassikale lessen
 • Begeleiding van docent tijdens de les Info
 • Wekelijks e-mail met resultaten
 • Realtime volgsysteem
 • Opties dyslexie gratis beschikbaar Info
 • Diploma-uitreiking
 • Startpakket Info
96%

duurzame
resultaten

1.123

groepstrainingen

9,1

landelijke
bekendheid

testimonial icon business

Cursist: “Door een goede werkhouding en vingerzetting

heb ik geen last meer van mijn nek en schouders.”

Cursist: “Ik kan meer werk verzetten dan voorheen

en ben daardoor waardevoller voor mijn werkgever.”

Werkgever: “Met een minimale investering

gingen de bedrijfsresultaten snel omhoog.”

Ontdek de TypeApp Proefcursus

De TypeApp is onlangs helemaal vernieuwd en daardoor dus nog beter geworden. Door het toevoegen van een nieuwe verhaallijn en nieuwe animaties is de TypeApp nog leuker en leerzamer geworden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer de TypeApp uit door onze vernieuwde proefcursus te ontdekken. Hierbij zal je ondervinden hoe de TypeApp levels zijn opgebouwd.

Bekijk de video demo

Gemiddelde van totaal 169 beoordelingen

Veel gestelde vragen

De typecursus van TypeApp kun je online of in-company volgen, je krijgt altijd intensieve begeleiding van een ervaren typedocent. Zo kan iedereen leren typen, online vanuit huis of in-company typeles.

Niets gaat nog zonder laptop, tablet of mobieltje. Met blind typen en door het gebruik van tien vingers snel leren typen bespaar je veel tijd. De typecursus van TypeApp maakt het blind typen als het ware een automatisme, net als zwemmen, autorijden en praten. En het mooie is: iedereen kan leren blind typen, bij ons zelfs al in 12 lesweken. TypeApp maakt zich daarmee uniek.

Investeer in uw medewerkers, met meer rendement als resultaat

Als werkgever is het aanbieden van een typecursus voor volwassenen bij TypeApp een bijzonder logische en vooral betaalbare investering in direct resultaat. Blind typen gaat veel sneller dan niet blind typen. De focus ligt op één punt: het scherm of de leestekst. Iemand die blind kan typen, hoeft zijn aandacht niet te verdelen. Met het goed aanleren van de cursus blind typen voor volwassenen gaat typen vanzelf, snel en vooral foutloos. Ook zorgt het tienvingersysteem voor een betere werkhouding en vingerzetting. Het is een win-win-situatie. Voor een werknemer geldt, dat goed kunnen typen een pre is. De moderne TypeApp-methode garandeert dat iedereen plezierig, snel en vooral goed leert typen.

TypeApp is spannend en uitdagend voor iedereen. Je gaat als game je eigen feest organiseren en daar is van alles bij nodig. Lukt je dat binnen de gestelde tijd? Dan beloon je jezelf na elk type level met een ‘reward’!
De software van de typecursus past zich automatisch aan naar jouw typeniveau waardoor je altijd gemotiveerd blijft, adaptief heet dat met een moeilijk woord. Leren typen kan nergens zo leuk én zo goed als bij de typecursus van TypeApp, gegarandeerd!

TypeApp helpt iedereen, ook bij dyslexie
Onze typemethode is geschikt voor iedereen, ook bij mensen met dyslexie. Onze doordachte training met letters en woorden leidt tot verbetering van het woordbeeld. De software kent hiervoor speciale aanpassingen. Met hulp van onze ervaren docenten slaagt iedereen voor het examen!

Je typediploma binnen 12 weken

Een persoonlijk examen

In jouw eigen tempo 24/7

Leuke en uitdagende leeromgeving

Altijd en overal online oefenen

Heldere instructies

Uniek score- en rapportagesysteem

Feedback op resultaten