De kwaliteit van TypeApp

TypeApp staat voor kwaliteit. De cursist krijgt de begeleiding waar hij recht op heeft.

Bij zowel de klassikale als de online typecursus krijg je individuele begeleiding van vakkundige en enthousiaste vakdocenten. Hierdoor onderscheiden wij ons in kwaliteit.

HET EXAMEN

Zowel de klassikale als online examens worden afgenomen in een aparte examenmodule. De beoordeling en uitslag is volledig geautomatiseerd en niet beïnvloedbaar door cursist of docent. De examens voldoen hierdoor aan de eisen van relevantie, objectiviteit en controleerbaarheid.

Er is altijd een typecursus die bij je past. Volg de typelessen van TypeApp en behaal je diploma al in 12 weken.

Niets gaat nog zonder desktop, laptop, tablet of mobieltje. Wie blind kan typen kan zichzelf veel tijd besparen. Dat kan juist op de middelbare school zeer handig zijn. Daarom ontwikkelde TypeApp een typecursus speciaal voor middelbare scholieren. De focus ligt bij blind typen op één punt: het scherm of de leestekst. Iemand die blind kan typen, hoeft zijn aandacht niet te verdelen. Als je het je goed aanleert, gaat typen vanzelf, snel en foutloos. Samenwerken achter de computer verloopt een stuk gemakkelijker en je maakt jezelf bijzonder, op school en thuis en later bij de kans op een baan. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen!

Doe een gratis proefles!

Het TypeApp succes: Online of online met begeleiding!

Wij begeleiden onze cursisten op wekelijkse basis om de voortgang erin te houden.

ONLINE CURSUS

Bij de Online cursus heeft de cursist een licentie voor een jaar en werkt de cursist door het programma in zijn of haar eigen snelheid.

ONLINE CURSUS MET BEGELEIDING

Wekelijks is er een startmoment bij de Online cursus met begeleiding. De typedocent bekijkt vanaf de start wekelijks de vorderingen, koppelt resultaten terug per e-mail, zet een level open en neemt indien nodig contact op. In 12 weken kan de cursus worden afgerond op deze manier en blijft de cursist bezig. Als de cursist na 12 weken nog niet klaar is, kan hij of zij binnen de jaarlicentie door blijven oefenen.

Blind leren typen met onze AZERTY typecursus

Met de typecursus van TypeApp leer je op een goede manier automatisch blind typen: je vingers gaan doen wat je ziet, denkt of hoort. TypeApp is een interactief leerprogramma dat zich automatisch aanpast aan jouw vaardigheden. Dat werkt prettig en snel. Bij TypeApp is altijd persoonlijke begeleiding aanwezig van ervaren docenten.

Meld je nu aan!

Onze cursuspakketten

Op de basisschool nog geen typecusus gedaan? Met de typecursus voor youngsters van TypeApp bezit jij straks ook een professionele, duurzame typevaardigheid die meetelt. Na 12 weken heb je een aanmerkelijke verbetering van uw typevaardigheid met een goede werkhouding. Gegarandeerd!

Online

99
 • Jaarlicentie
 • Realtime volgsysteem
 • Online begeleiding
 • Per level e-mail met resultaten
 • Dyslexie-opties gratis beschikbaar Info
 • Diploma in PDF per e-mail
 •  Startpakket optioneel Info
 • Start direct na registratie

Online met begeleiding

129
 • Jaarlicentie
 • Realtime volgsysteem
 • Begeleiding van typecoach
 • Per level e-mail met resultaten
 • Dyslexie-opties gratis beschikbaar Info
 • Diploma per post
 •  Startpakket optioneel Info
 • Wekelijks start. Keuze uit maandag, dinsdag of donderdag
15.425

diploma’s

12

Weken

9,4

beoordeling

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”

Ontdek de AZERTY TypeApp Proefcursus

De TypeApp is onlangs helemaal vernieuwd. Voor de youngsters is er een eigen programma. Je hoeft dus niet in een kinderprogramma de lessen te volgen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer de TypeApp uit door onze vernieuwde proefcursus te ontdekken. Hierbij zal je zien hoe een level in TypeApp is opgebouwd.

Doe een gratis proefles

Veel gestelde vragen

De typecursus voor youngsters van TypeApp is helemaal van nu: afwisselend en interactief. TypeApp werkt met duidelijke instructies per level. Je houdt je eigen online vorderingen bij, toetst die eventueel met onze docenten en speelt jezelf van level naar level naar je eindexamen. Typeapp is de beste typecursus voor de middelbare school met online begeleiding.

De typecursus bestaat uit 12 levels. Elk leven bestaat uit 5 oefendagen van 20 minuten. Ons advies is om 5 dagen per week 2o minuten te oefenen. je rond dan elke week 1 level af, en na 12 weken heb je de cursus afgerond. Je hebt een jaarlicentie, dus je mag er langer over doen.

TypeApp helpt iedereen, ook bij dyslexie
Onze typemethode is geschikt voor iedereen, ook bij mensen met dyslexie. Onze doordachte training met letters en woorden leidt tot verbetering van het woordbeeld. De software kent hiervoor speciale aanpassingen. Met hulp van deze aanpassingen slaagt iedereen voor het examen!

Je typediploma binnen 12 weken

In jouw eigen tempo 24/7

Leuke en uitdagende leeromgeving

Altijd en overal online oefenen

Heldere instructies

Uniek score- en rapportagesysteem

Feedback op resultaten