De kwaliteit van TypeApp

TypeApp staat voor kwaliteit. De cursist krijgt de begeleiding waar hij recht op heeft.

Bij zowel de klassikale als de online typecursus krijg je individuele begeleiding van vakkundige en enthousiaste vakdocenten. Hierdoor onderscheiden wij ons in kwaliteit.

HET EXAMEN

Zowel de klassikale als online examens worden afgenomen in een aparte examenmodule. De beoordeling en uitslag is volledig geautomatiseerd en niet beïnvloedbaar door cursist of docent. De examens voldoen hierdoor aan de eisen van relevantie, objectiviteit en controleerbaarheid.

Er is altijd een typecursus die bij je past. Volg de typelessen van TypeApp en behaal je diploma al in 12 weken.

Beste typecursus van Nederland en België:

 • Verbeterd jouw spelling en woordenschat

 • Past zich automatisch aan niveau en typesnelheid

 • Extra ondersteuning bij dyslexie of ander leerprobleem

 • Persoonlijke begeleiding als het even tegen zit

 • Uniek score- en rapportagesysteem

Het succes van de TypeApp: Online of Online met begeleiding!

Wij laten cursisten niet los, maar begeleiden ze elke week.


Online met begeleiding

Bij een Online cursus met begeleiding is er een wekelijks startmoment. Keuze uit de Maandag, Dinsdag of Donderdag. Vanaf de start zet de typedocent wekelijks een level open, bekijkt de vorderingen, koppelt resultaten terug per e-mail en neemt indien nodig contact op. Op deze manier blijft de cursist bezig en kan de cursus in 12 weken worden afgerond. Is de cursist nog niet klaar na 12 weken, kan hij binnen de jaarlicentie door blijven oefenen.


Online

Bij de Online cursus zonder begeleiding heeft de cursist een jaarlicentie en werkt de cursist in zijn eigen tempo door het programma.

Meld je nu aan en krijg direct toegang!

Razendsnel en ook nog eens foutloos leren typen op een manier die lijkt op gamen? Wij bieden de beste AZERTY typecursus aan voor kinderen met het hoogste slagingspercentage van Nederland èn België!

Al 10.302 geslaagde kinderen gingen je voor!

Meld je nu aan!

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”

Typevaardig is: “Tijdwinst voor het leven.”

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

MEEST VERKOCHT
Online

99
normaal €119
 • Jaarlicentie
 • Realtime volgsysteem
 • Online begeleiding Info
 • Per level e-mail met resultaten
 • Dyslexie-opties gratis beschikbaar Info
 • Diploma in PDF per e-mail  
 • Start dagelijks
15.545

diploma’s

12

Weken

9,4

beoordeling

Ontdek de TypeApp Proefcursus

De TypeApp is onlangs helemaal vernieuwd en daardoor dus nog beter geworden. Door het toevoegen van een nieuwe verhaallijn en nieuwe animaties is de TypeApp nog leuker en leerzamer geworden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer de TypeApp AZERTY uit door onze vernieuwde proefcursus te ontdekken. Hierbij zal je een TypeApp level goed leren kennen.

Veel gestelde vragen

De typecursus van TypeApp kun je online of online met begeleiding volgen en of je nu kiest voor een  typecursus online of online met begeleiding van TypeApp, je krijgt altijd begeleiding bij online vanuit het systeem en bij online met begeleiding van een ervaren typedocent. Zo kan ieder kind leren typen. Het voordeel van online met begeleiding, gegarandeerd na 12 weken afgerond.

Niets gaat nog zonder laptop, tablet of mobieltje. Met blind typen en door het gebruik van tien vingers snel leren typen bespaar je veel tijd. De typecursus van TypeApp maakt het blind typen als het ware een automatisme, net als zwemmen, autorijden en praten. En het mooie is: ieder kind kan leren blind typen, bij ons zelfs al in 12 lesweken. TypeApp maakt zich daarmee uniek. Elke week bestaat uit 5 oefendagen van 20 minuten.

Bij een online cursus werkt de cursist zelfstandig door het programma. Het systeem stuurt per mail resultaten en herinneringen als er even niet geoefend wordt. Bij online met begeleiding kijkt een typedocent mee, en waar nodig stuurt zij een mail met tips en feedback. door deze wekelijkse begeleiding, behaald 98% van de cursisten binnen 12 weken het diploma.

Kinderen leren typen via een game en ouders kunnen de resultaten volgen.

TypeApp is spannend en uitdagend voor kinderen. Je gaat als game je eigen feest organiseren en daar is van alles bij nodig. Lukt je dat binnen de gestelde tijd? Dan beloon je jezelf na elk type level met een ‘reward’!
De software van de typecursus past zich automatisch aan naar jouw typeniveau waardoor je altijd gemotiveerd blijft, adaptief heet dat met een moeilijk woord. Leren typen kan nergens zo leuk én zo goed als bij de typecursus van TypeApp, gegarandeerd!

TypeApp helpt iedereen, ook bij dyslexie
Onze typemethode is geschikt voor iedereen, ook bij mensen met dyslexie. Onze doordachte training met letters en woorden leidt tot verbetering van het woordbeeld. De software kent hiervoor speciale aanpassingen. Met hulp van onze ervaren docenten slaagt iedereen voor het examen!

Je typediploma binnen 12 weken

In jouw eigen tempo 24/7

Leuke en uitdagende leeromgeving

Altijd en overal online oefenen

Heldere instructies

Uniek score- en rapportagesysteem

Feedback op resultaten