Ervaringen

Default Avatar90
De Wonderboom
22/12/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Namens mijn dochter: positief: Het is een leuke App, omdat je snel veel beloningen kunt halen. In het begin kun je nog niet veel typen, en je moet een verhaaltje schrijven, dan kun je later niet het verhaal rustig terug lezen.

Default Avatar90
St. Jozefschool Achterveld
14/12/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Gooise Daltonschool
14/12/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed
Opmerking:
Minder streng zijn en niet de tafels schuiven groetjes MASON

Antwoord TypeApp:
Voor sommige leerlingen moet je streng zijn😀 Groetjes aan Mason.
Default Avatar90
’t Palet
13/12/2021
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend

Opmerking:
Eerste week was het niet helemaal duidelijk wat de verwachting was. Daar werd goed op geacteerd vanuit jullie. Denk dat hier een klein verbeterpuntje zit om ervoor te zorgen dat het helemaal duidelijk is.

Antwoord TypeApp:
De leerlingen krijgen in de les duidelijk uitleg wat er moet gebeuren in de eerste week. Ook krijgen de ouders op de eerste lesdag een uitgebreide e-mail met uitleg wat er van de leerlingen wordt verwacht. Soms is dat niet gelezen. Dan bellen we in de eerste week altijd even op. Dat vinden we geen enkel probleem.
Default Avatar90
Loysder Hoek
13/12/2021
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
St. Jozefschool Achterveld
12/12/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Er zijn 4 huiswerkdagen, hierbij was het ons niet helemaal duidelijk dat elke dag typen beter was dan 4 dagen per week. Uitleg over waarom minimaal 100 apm noodzakelijk was kregen wij pas later. Was fijn als ergens benoemd werd, dat dit te maken heeft met automatiseren en inslikten van typen.

Antwoord TypeApp:
Het huiswerk is verdeeld over 4 huiswerkdagen. Soms, als het tempo achterblijft kan het handig zijn om het huiswerk over meer dan 4 dagen te verdelen. In week 7 kijken we naar het type tempo. Indien nodig hebben wij dan contact met ouders voor tips. Als ouders dan aangeven dat zij het type tempo niet belangrijk vinden, leggen wij uit waarom wij een minimale norm van 100 APM hanteren. Week 7 is vroeg genoeg. Met een mooi resultaat van 114 APM voor Jan. Top.
Default Avatar90
Loysder Hoek
12/12/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
De feedback, die ik terug kreeg van Loïs was dat het lang duurde voordat bij het huiswerk ook de typespellen gespeeld konden worden.

Antwoord TypeApp:
Vanaf de 5e les kunnen de typespellen gespeeld worden. Dit is heel bewust, dan zijn alle letters namelijk aangeleerd, en heeft het nut om dit in spelletjes te oefenen.
Default Avatar90
De Wonderboom
11/12/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Loysder Hoek
11/12/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Soms net iets meer een compliment geven aan kinderen. Ik ben zelf ook leerkracht en hoorde dit veel terug. Fouten benoemen is makkelijk, complimenten benoemen een kracht.

Antwoord TypeApp:
Uiteraard worden er ook complimenten gegeven. Op de leskaart staan echter de letters die nog niet goed gaan. Omdat daar dan extra op geoefend kan worden. Typeonderwijs werkt anders dan leren rekenen. Zijn de letters verkeerd aangeleerd, is het heel moeilijk om dit nog te corrigeren. Vandaar dat vanaf de allereerste les gecorrigeerd wordt op dat wat verkeerd gaat.
Default Avatar90
’t Palet
11/12/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
’t Palet
11/12/2021
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
St. Jozefschool Achterveld
11/12/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Gemiddelde van totaal 319 beoordelingen
Schrijf een ervaring

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Bekijk de demo
Direct aanmelden

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”