Ervaringen

Default Avatar90
ASV Daltonschool (Afstandsonderwijs)
19/04/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
In plaats van tip een compliment: Ondanks dat alles helemaal online moest, liep alles soepel, Martin was zeer goed bereikbaar, ondersteunend en motiverend. Pepijn heeft naast typen nog veel belangrijker zaken geleerd: goed lezen, proberen, niet in paniek raken als je het niet snapt, dan zelf om hulp vragen en vooral doorzetten. Veel dank hiervoor Martin!

Antwoord TypeApp:
Graag gedaan.
Default Avatar90
De Biezen (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Voldoende

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:
Door corona konden wij de cursus niet op school volgen, dat was jammer, op school was waarschijnlijk net wat motiverender geweest. Maar de online oplossing werkte erg goed!

Default Avatar90
De Malelande (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 181 - 200 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Ik wil graag zeggen, dat wij dit als ouders uiteindelijk een uitermate geschikte manier vinden van het volgen van een type cursus. Was even aftasten of het voor een kind van 11 ook haalbaar was om alleen maar online les te krijgen. Maar het was motiverend, enthousiasmerend en zat goed in elkaar. Bedankt!

Default Avatar90
De Malelande (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen tips of verbeterpunten! Ga zo door.

Default Avatar90
De Malelande (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Alles was naar wens en duidelijk!

Default Avatar90
De Malelande (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:

Misschien tips om de vaardigheid wat bij te houden aangezien ze in deze leeftijdsfase nog niet heel veel maken qua lange teksten op school via computer.
Kunnen zelf wel besluiten elke week een stukje uit een boek over te typen maar misschien is iets anders veel efficienter.

Default Avatar90
De Malelande (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:

Eerst was het even jammer dat de cursus niet door kon gaan op school vanwege corona, dit was nu juist onze bedoeling geweest nl. Maar de online begeleiding was goed verzorgd en ook motiverend met leuke mailtjes persoonlijk naar onze dochter gericht met feedback enz. duidelijke filmpjes met instructies wat er die week gedaan moest worden en geleerd werd.

Default Avatar90
School op de Berg (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:

"Als je een klassikale cursus boekt had ik tenminste een paar video interactiemomenten verwacht. Dat maakt het heel veel interessanter voor Mees.

en deze evaluatie hebben we sneller dan het eindresultaat. Ik weet nog niet hoeveel aanslagen mees had.

oja bij eerste examen tikte hij 2 fouten in de laatste 2 aanslagen waardoor hij de backspace niet meer kon gebruiken. Wellicht zou dit opgelost kunnen worden. Heeft een te grote invloed op het resultaat.
Dank!
De volgende van ons doet later ook mee.
"

Antwoord TypeApp:
Dank voor je reactie. Wij begrijpen de vraag om videoverbinding tijdens de les. Vanuit de AVG is ons sterk afgeraden om te werken met een videoverbinding bij kinderen op de basisschool. Wij hebben om deze reden gekozen om een berichtenmodule toe te voegen aan de TypeApp. Tijdens de lestijd is de docent van TypeApp ook online, ziet de resultaten en beantwoordt de vragen van de leerlingen.
Default Avatar90
De Biezen (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Ik vond de berichten naar de ouders prettig. Later in de cursus ontving mijn zoon ook zelf berichten . Dit werkte voor hem motiverend

Default Avatar90
School op de Berg (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Bolster (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Bolster (Afstansonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 181 - 200 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Gemiddelde van totaal 284 beoordelingen
Schrijf een ervaring

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Bekijk de demo
Direct aanmelden

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”