TypeApp inzetten als lespakket op school.

Het is mogelijk om de TypeApp in te zetten als lesprogramma op school. We hebben een TypeApp versie voor de Basisschool en een versie voor het Voortgezet Onderwijs.

Na het aanschaffen van een schoollicentie is het mogelijk cursisten aan te melden. Als school kun je ervoor kiezen om de typecursus als klassikale les in te richten of volledig online. In de docentenmodule kun je de vorderingen van alle cursisten volgen.

Er zijn voor de docent lesbrieven beschikbaar en een uitgebreide handleiding. Zo wordt blind leren typen met 10 vingers ook op uw school mogelijk.

Hoe werkt de TypeApp op school.

BASISSCHOOL OF VOORTGEZET ONDERWIJS

TypeApp is helemaal van deze tijd. De cursus heeft voor de Basisschool een aantrekkelijke gamevorm en voor het Voortgezet Onderwijs een strakke vormgeving.

LEVELS/WEKEN

Elke week starten leerlingen in een nieuw level (er zijn 11 levels). In de TypeApp is in elk level een video-instructie beschikbaar met de uitleg van de nieuwe letters. Aan de hand van deze duidelijke video-instructie kunnen de leerlingen zelfstandig aan het werk. Elk level bestaat uit 5 oefendagen. Oefendag 1 kan op school onder toezicht gemaakt worden en de overige 4 oefendagen zijn dan huiswerk voor thuis.

BEGELEIDING

De begeleiding van de leerling wordt, zoveel mogelijk, door TypeApp gedaan. Wekelijks wordt er door de TypeApp gecontroleerd of leerlingen gestart zijn met het huiswerk en/of ze alles gemaakt hebben. Indien nodig wordt er een e-mailbericht gestuurd om te herinneren aan het huiswerk. Na elk level worden de resultaten van de leerling naar de ouder gestuurd.

DOCENTENACCOUNT

In het docentenaccount kan de docent:
– Leerling gegevens bekijken en aanpassen.
– E-mailberichten sturen naar groep of leerling.
– Resultaten bekijken.
– Presentielijst maken.
– Examenresultaten bekijken.

EXAMEN

De examens worden afgenomen in een aparte examenmodule. De beoordeling en uitslag is volledig geautomatiseerd en niet beïnvloedbaar door leerling of docent. De examens voldoen hierdoor aan de eisen van relevantie, objectiviteit en controleerbaarheid.

WAT KRIJG JE VAN TYPEAPP

– Een waardevol lesprogramma.
– Docentenaccount.
– Handleiding docentenaccount.
– Lesbrieven.
– Telefonische ondersteuning indien nodig.


Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Iedereen kan met de typecursus van TypeApp leren blind typen, ook voor leerlingen met dyslexie zijn alle aanpassingen gedaan om te leren typen.

  • TypeApp is een van de weinige aanbieders, die de klassikale methode van typecursus in combinatie met de online-tool hanteert.

  • De typecursus van TypeApp past soepel in uw leeraanbod, ook als naschoolse activiteit.

  • De typecursus van TypeApp is uitermate educatief geschikt voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, mét een handig en stimulerend online volgsysteem voor de docent.

  • Met TypeApp behaalt de leerling een waardevol diploma door de wijze van examineren.

Onze cursuspakketten

TypeApp kent een duidelijke tijdlijn verdeeld over 11 levels. Elk level start met een instructievideo en wordt afgesloten met een toets en een beloning. De cursus duurt 11 weken. Na afronding van de typecursus heeft uw leerling een minimale typesnelheid van 100 aanslagen per minuut met een nauwkeurigheid van 99,25% (maximaal 0,75% fouten, een goede werkhouding en een waardevol diploma. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een bestelling te plaatsen.

Lesprogramma met
eigen leerkracht

Docenten ontvangen een compleet programma en kunnen voor meer informatie en support contact houden met ons.

per leerling vanaf € 16,95

Doosje en dwarsligger optioneel
€ 4,95 per stuk

Lesprogramma met
TypeApp leerkracht

Voor de opties met onze leerkrachten tijdens of na schooltijd overlegt u gewoon met ons voor de vele flexibele mogelijkheden.

per leerling vanaf € 109,95

Inclusief doosje en dwarsligger.

Ja, wij willen de TypeApp ook op school inzetten.

Neem contact met ons op

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”