Dé AZERTY typecursus voor bedrijven! Online of online met begeleiding.

De kwaliteit van TypeApp

TypeApp staat voor kwaliteit. De cursist krijgt de begeleiding waar hij recht op heeft.

Bij zowel de klassikale als de online typecursus krijg je individuele begeleiding van vakkundige en enthousiaste vakdocenten. Hierdoor onderscheiden wij ons in kwaliteit.

HET EXAMEN

Zowel de klassikale als online examens worden afgenomen in een aparte examenmodule. De beoordeling en uitslag is volledig geautomatiseerd en niet beïnvloedbaar door cursist of docent. De examens voldoen hierdoor aan de eisen van relevantie, objectiviteit en controleerbaarheid.

Er is altijd een typecursus die bij je past. Volg de typelessen van TypeApp en behaal je diploma al in 12 weken.

Bekijk de demo!

Het TypeApp succes: Online of Online met begeleiding!

Wij begeleiden onze cursisten op wekelijkse basis om de voortgang erin te houden.

ONLINE CURSUS

Bij de Online cursus heeft de cursist een licentie voor een jaar en werkt de cursist door het programma in zijn of haar eigen snelheid.

ONLINE CURSUS MET BEGELEIDING

Wekelijks is er een startmoment bij de Online cursus met begeleiding. De typedocent bekijkt vanaf de start wekelijks de vorderingen, koppelt resultaten terug per e-mail, zet een level open en neemt indien nodig contact op. In 12 weken kan de cursus worden afgerond op deze manier en blijft de cursist bezig. Als de cursist na 12 weken nog niet klaar is, kan hij of zij binnen de jaarlicentie door blijven oefenen.

Blind leren typen met onze AZERTY typecursus

Met de typecursus van TypeApp leer je op een goede manier automatisch blind typen: je vingers gaan doen wat je ziet, denkt of hoort. TypeApp is een interactief leerprogramma dat zich automatisch aanpast aan jouw vaardigheden. Dat werkt prettig en snel. Bij TypeApp is altijd persoonlijke begeleiding aanwezig van ervaren docenten.

Meld je nu aan!

Onze cursuspakketten

Ook al typt u nu al jaren ‘op uw eigen manier’, met de typecursus voor volwassenen van TypeApp bezit u straks gegarandeerd een professionele, duurzame typevaardigheid die meetelt. Na 12 weken heeft u een aanmerkelijke verbetering van uw typevaardigheid met een goede werkhouding. Gegarandeerd!

Online

99
 • Jaarlicentie
 • Realtime volgsysteem
 • Online begeleiding
 • Per level e-mail met resultaten
 • Dyslexie-opties gratis beschikbaar Info
 • Diploma in PDF per e-mail
 •  Startpakket optioneel Info
 • Start direct na registratie

Online met begeleiding

129
 • Jaarlicentie
 • Realtime volgsysteem
 • Online begeleiding van typecoach
 • Per level e-mail met resultaten
 • Dyslexie-opties gratis beschikbaar Info
 • Diploma per post
 •  Startpakket optioneel Info
 • Wekelijks start. Keuze uit maandag, dinsdag of donderdag
96%

duurzame
resultaten

1.123

groepstrainingen

9,1

landelijke
bekendheid

Cursist: “Door een goede werkhouding en vingerzetting

heb ik geen last meer van mijn nek en schouders.”

Cursist: “Ik kan meer werk verzetten dan voorheen

en ben daardoor waardevoller voor mijn werkgever.”

Werkgever: “Met een minimale investering

gingen de bedrijfsresultaten snel omhoog.”

Ontdek de AZERTY TypeApp Proefcursus

De TypeApp is onlangs helemaal vernieuwd en daardoor dus nog beter geworden. Volwassenen hebben hun eigen TypeApp omgeving. Strak en zakelijk. Dus geen kinderachtige omgeving.

Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer de TypeApp uit door onze vernieuwde proefcursus te ontdekken. Hierbij zal je ondervinden hoe de TypeApp levels zijn opgebouwd.

Bekijk de video demo

Veel gestelde vragen

De typecursus van TypeApp kun je online of online met begeleiding volgen. Bij de online met begeleiding, krijg je altijd intensieve begeleiding van een ervaren typedocent. Zo kan iedereen leren typen, online vanuit huis of op het werk.

De TypeApp bestaat uit 12 levels. Elk level heeft 5 oefendagen van elk 20 minuten. Ons advies is om elke week 1 level af te ronden. Na 12 weken heb je de cursus afgerond en ben je typevaardig. Gegarandeerd.

Investeer in uw medewerkers, met meer rendement als resultaat

Als werkgever is het aanbieden van een typecursus voor volwassenen bij TypeApp een bijzonder logische en vooral betaalbare investering in direct resultaat. Blind typen gaat veel sneller dan niet blind typen. De focus ligt op één punt: het scherm of de leestekst. Iemand die blind kan typen, hoeft zijn aandacht niet te verdelen. Met het goed aanleren van de cursus blind typen voor volwassenen gaat typen vanzelf, snel en vooral foutloos. Ook zorgt het tienvingersysteem voor een betere werkhouding en vingerzetting. Het is een win-win-situatie. Voor een werknemer geldt, dat goed kunnen typen een pre is. De moderne TypeApp-methode garandeert dat iedereen plezierig, snel en vooral goed leert typen.

TypeApp helpt iedereen, ook bij dyslexie
Onze typemethode is geschikt voor iedereen, ook bij mensen met dyslexie. Onze doordachte training met letters en woorden leidt tot verbetering van het woordbeeld. De software kent hiervoor speciale aanpassingen. Met hulp van onze ervaren docenten slaagt iedereen voor het examen!

Je typediploma binnen 12 weken

In jouw eigen tempo 24/7

Zakelijke en uitdagende leeromgeving

Altijd en overal online oefenen

Heldere instructies

Uniek score- en rapportagesysteem

Feedback op resultaten