TypeApp voor Scholen2019-01-26T14:23:38+02:00

Compleet typeles pakket voor leerkrachten (zonder type-ervaring). Leerlingen leren samen in 1x GOED typen.

TypeApp is dé complete en aantrekkelijke typecursus voor kids in de groepen 6 t/m 8 en voor youngsters op de middelbare school. TypeApp is een dynamisch online platform, maar de typecursus kan ook klassikaal gevolgd worden, met klassikale begeleiding. Kinderen en middelbare scholieren leren op deze persoonlijke wijze met elkaar in 1x écht goed en efficiënt blind typen. Met de typeles van TypeApp ontwikkelen ze een fijnere motoriek, vaste patronen en een goede werkhouding.
Waar andere typecursus-aanbieders “online blijven” garandeert TypeApp met haar persoonlijke benadering en haar examen onder toezicht een waardevol diploma, zonder dat u als school er veel energie in hoeft te investeren!

TypeApp ontzorgt school en leerkracht met typeles

TypeApp is helemaal van deze tijd. De cursus heeft een aantrekkelijke game-vorm en kan online geoefend worden en met elkaar in de klas in de praktijk worden gebracht. De combinatie online én klassikaal maakt sjoemelen niet mogelijk. TypeApp biedt met de kwaliteit van de typecursus voor de basisschool en de typecursus voor middelbare school een meerwaarde binnen uw leeraanbod. Het maakt uw school onderscheidend, zonder extra zorgen.
Leerlingen kunnen thuis zelfstandig oefenen. Leerkrachten kunnen flexibel “meelopen” met het programma of indien gewenst stelt TypeApp docenten ter beschikking! De klassikale begeleiding tijdens schooltijd of als naschoolse activiteit zijn leuk en leiden tot de beste wijze van ontwikkeling. Goed leren autorijden doe je ook niet alleen via internet.

TypeApp werkt heel praktisch: u zorgt voor enthousiaste leerlingen en een geschikte ruimte en wij stellen de licenties beschikbaar. De examens gebeuren onder onze toezicht.
Wil een leerling individueel op vrijwillige basis buiten schooltijd leren typen, dan kan dat natuurlijk. Financieel loopt dit dan buiten school om. U biedt in elk geval de kans.

TypeApp is geen online starter. TypeApp is weliswaar steeds vernieuwend maar gebaseerd op een al 20 jaar lang gepolijst concept bij ruim 80 scholen in voornamelijk Midden-Nederland. Meld ook uw school aan en profiteer van onze succesvolle resultaten.

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Iedereen kan met de typecursus van TypeApp direct beginnen en  leren blind typen, ook voor mensen met dyslexie.

  • TypeApp is een van de weinige aanbieders die de klassikale methode van typecursussen in combinatie met de online-tool hanteert. Zwemmen leer je ook niet online.

  • De typecursussen van TypeApp passen soepel in uw leeraanbod, ook als naschoolse activiteit.

  • De typecursussen van TypeApp zijn uitermate educatief geschikt voor basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Mét een handig en stimulerend online volgsysteem.

  • Met TypeApp behaalt de leerling een waardevol diploma door de persoonlijke wijze van examineren.

typeles

Gemiddelde van totaal 151 beoordelingen

Bekijk de beoordelingen

Onze cursuspakketten

TypeApp kent een duidelijke tijdlijn verdeeld over 12 levels. Elk level start met een instructievideo en wordt afgesloten met een toets en een beloning. De cursus duurt 12 weken. Na afronding van de typecursus heeft uw leerling een minimale typesnelheid van 100 aanslagen per minuut met een nauwkeurigheid van 99%, een goede werkhouding en een waardevol diploma.

Lesprogramma met
eigen leerkracht

Docenten ontvangen een compleet programma en kunnen voor meer informatie en support contact houden met ons.

per leerling vanaf € 14,95

Doosje en dwarsligger optioneel
€ 6,95 per stuk

Lesprogramma met
TypeApp leerkracht

Voor de opties met onze leerkrachten tijdens of na schooltijd overlegt u gewoon met ons voor de vele flexibele mogelijkheden.

per leerling vanaf € 109,95

Inclusief doosje en dwarsligger.

typeles cursuspakket

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Gratis uitproberen
Direct aanmelden
Cursusdata
testimonial icon

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”