FAQ items aan het laden...

De kwaliteit van TypeApp. De typecursus voor middelbare scholieren? Jazeker!

TypeApp staat voor kwaliteit. De cursist krijgt de begeleiding waar hij recht op heeft.

Bij zowel de klassikale als de online typecursus krijg je individuele begeleiding van vakkundige en enthousiaste vakdocenten. Hierdoor onderscheiden wij ons in kwaliteit.

HET EXAMEN

Zowel de klassikale als online examens worden afgenomen in een aparte examenmodule. De beoordeling en uitslag is volledig geautomatiseerd en niet beïnvloedbaar door cursist of docent. De examens voldoen hierdoor aan de eisen van relevantie, objectiviteit en controleerbaarheid.

Niets gaat nog zonder desktop, laptop, tablet of mobieltje. Wie blind kan typen kan zichzelf veel tijd besparen. Dat kan juist op de middelbare school zeer handig zijn. Daarom ontwikkelde TypeApp een typecursus speciaal voor middelbare scholieren. De focus ligt bij blind typen op één punt: het scherm of de leestekst. Iemand die blind kan typen, hoeft zijn aandacht niet te verdelen. Als je het je goed aanleert, gaat typen vanzelf, snel en foutloos. Samenwerken achter de computer verloopt een stuk gemakkelijker en je maakt jezelf bijzonder, op school en thuis en later bij de kans op een baan. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen!

Er is altijd een typecursus die bij je past. Volg de typelessen van TypeApp en behaal je diploma al in 11 weken.

Doe een gratis proefles!

Het TypeApp succes: Online met begeleiding of Klassikaal!

Wij begeleiden onze cursisten op wekelijkse basis om de voortgang erin te houden.

ONLINE CURSUS

Bij de Online cursus heeft de cursist een licentie voor een jaar en werkt de cursist door het programma in zijn of haar eigen snelheid.

ONLINE CURSUS MET BEGELEIDING

Wekelijks is er een startmoment bij de Online cursus met begeleiding. De typedocent bekijkt vanaf de start wekelijks de vorderingen, koppelt resultaten terug per e-mail, zet een level open en neemt indien nodig contact op. In 11 weken kan de cursus worden afgerond op deze manier en blijft de cursist bezig. Als de cursist na 11 weken nog niet klaar is, kan hij of zij binnen de jaarlicentie door blijven oefenen.

KLASSIKALE CURSUS

Er zijn 11 klassikale lessen bij de klassikale cursus. De docent stuurt bij waar nodig en motiveert de leerlingen tijdens de les. Het examen is de laatste les. Onder toezicht zal het examen afgenomen worden.

Blind leren typen met onze typecursus

Met de typecursus van TypeApp leer je op een goede manier automatisch blind typen: je vingers gaan doen wat je ziet, denkt of hoort. TypeApp is een interactief leerprogramma dat zich automatisch aanpast aan jouw vaardigheden. Dat werkt prettig en snel. Bij TypeApp is altijd persoonlijke begeleiding aanwezig van ervaren docenten.

Meld je nu aan!

Onze cursuspakketten

Ook al typt u nu al jaren ‘op uw eigen manier’, met de typecursus voor volwassenen van TypeApp bezit u straks gegarandeerd een professionele, duurzame typevaardigheid die meetelt. Na 11 weken heeft u een aanmerkelijke verbetering van uw typevaardigheid met een goede werkhouding. Gegarandeerd!

Online

95€119
 • Jaarlicentie
 • Realtime volgsysteem
 • Geen begeleiding
 • Per level e-mail met resultaten
 • Dyslexie-opties gratis beschikbaar Info
 • Diploma in PDF per e-mail
 •  Startpakket optioneel Info
 • Start wekelijks

MEEST VERKOCHT
Online met begeleiding

159
 • 11 weken online begeleiding door typedocent
 • Realtime volgsysteem
 • Online begeleiding Info
 • Wekelijks e-mail van docent met resultaten en tips
 • Dyslexie-opties gratis beschikbaar Info
 • Diploma in PDF per e-mail
 • Startpakket optioneel Info

Klassikaal

195
 • 11 klassikale lessen
 • Realtime volgsysteem
 • Begeleiding van docent tijdens de les Info
 • Wekelijks e-mail van docent met resultaten en tips
 • Dyslexie-opties gratis beschikbaar Info
 • Geprint diploma
 • Startpakket Info
 • Voor start zie cursusdata

STARTPAKKET

8.792

diploma’s

11

levels

8,6

beoordeling

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”

Ontdek de TypeApp Proefcursus

De TypeApp is onlangs helemaal vernieuwd en daardoor dus nog beter geworden. Door het toevoegen van een nieuwe verhaallijn en nieuwe animaties is de TypeApp nog leuker en leerzamer geworden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Probeer de TypeApp uit door onze vernieuwde proefcursus te ontdekken. Hierbij zal je zien hoe een level in TypeApp is opgebouwd.

Doe een gratis proefles!

Veel gestelde vragen

De typecursus voor jongeren van TypeApp is helemaal van nu: afwisselend en interactief. TypeApp werkt met duidelijke video-instructies per level. Je houdt je eigen online vorderingen bij, toetst die eventueel met onze docenten en speelt jezelf van level naar level naar je eindexamen. Typeapp is de beste typecursus voor de middelbare school met online begeleiding en toezichtexamen.

Niets gaat nog zonder laptop, tablet of mobieltje. Met blind typen en door het gebruik van tien vingers snel leren typen bespaar je veel tijd. De typecursus van TypeApp maakt het blind typen als het ware een automatisme, net als zwemmen, autorijden en praten. En het mooie is: iedereen kan leren blind typen, bij ons zelfs al in 11 lesweken. TypeApp maakt zich daarmee uniek.

TypeApp is spannend en uitdagend voor iedereen. Je gaat als game je eigen feest organiseren en daar is van alles bij nodig. Lukt je dat binnen de gestelde tijd? Dan beloon je jezelf na elk type level met een ‘reward’!
De software van de typecursus past zich automatisch aan naar jouw typeniveau waardoor je altijd gemotiveerd blijft, adaptief heet dat met een moeilijk woord. Leren typen kan nergens zo leuk én zo goed als bij de typecursus van TypeApp, gegarandeerd!

TypeApp helpt iedereen, ook bij dyslexie
Onze typemethode is geschikt voor iedereen, ook bij mensen met dyslexie. Onze doordachte training met letters en woorden leidt tot verbetering van het woordbeeld. De software kent hiervoor speciale aanpassingen. Met hulp van onze ervaren docenten slaagt iedereen voor het examen!

Je typediploma binnen 11 weken

Een persoonlijk examen

In jouw eigen tempo 24/7

Leuke en uitdagende leeromgeving

Altijd en overal online oefenen

Heldere instructies

Uniek score- en rapportagesysteem

Feedback op resultaten