Ervaringen

Default Avatar90
KonTiki (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:

Nee hoor, gewoon tevreden.

Antwoord TypeApp:
Dank je, fijn om te horen.
Default Avatar90
KonTiki (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
KonTiki (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Joost van den Vondelschool (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Joost van den Vondelschool (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:

In begin moesten we even op zoek hoe eea precies werkte. Dat hadden we waarschijnlijk helemaal kunnen lezen maar dat hebben we onvoldoende gedaan. Voor deze leeftijd is volledig online niet heel handig. Ook niet voor de ouders want ik hoorde van veel ouders dat zij hun kind er wel aan moesten herinneren om het werk echt te gaan doen.

Antwoord TypeApp:
Wij zijn er ons van bewust, dat deze periode iets meer heeft gevraagd van ouders. Wij kunnen hier alle resultaten van de groepen en individuele leerlingen realtime volgen. Het was mooi om te zien, dat vrijwel alle leerlingen elke week het huiswerk op tijd af hadden. Onze gezamenlijke inspanningen (leerling/ouder en TypeApp) heeft tot resultaten geleid.
Default Avatar90
Joost van den Vondelschool (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Malelande (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 261 - 280 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:

Ik vond het jammer dat door Corona hij alles online thuis moest doen, maar daar is helaas niets aan te doen.

Default Avatar90
De Biezen (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Voldoende

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:

Ik had juist voor op school gekozen voor de begeleiding en niet online, door Corona is dit anders gelopen. Ik vind een online type cursus echt waardeloos. Ik snap dat jullie daar niets aan kunnen doen gezien deze situatie. Verder vind ik dat jullie wel kunnen kijken naar de hoeveelheid mail je verstuurd en niet te veel “standaard” mail verstuurd.

Antwoord TypeApp:
Wij begrijpen, dat het niet klassikaal volgen van de typecursus een tegenvaller was. We hebben geprobeerd zo veel als mogelijk wekelijks op verschillende manieren de juiste informatie bij de ouders en leerlingen te krijgen. Hierdoor is er meer per e-mail gecommuniceerd met ouders dan gebruikelijk bij de typecursus. Er is naast de standaard e-mail, alleen extra per e-mail met ouders gecommuniceerd als de resultaten (of het niet maken van het huiswerk) daar aanleiding toe gaf. We gaan dit evenwel ook zelf evalueren. Om te kijken hoe dit nog beter en efficiënter kan.
Default Avatar90
De Biezen (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Voldoende

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:
Het dicht zetten van opdrachten op bepaalde tijd snap ik niet. Week eindigt pas op zondagavond 24.00 uur lijkt mij.

Antwoord TypeApp:
Wij begrijpen uw opmerking niet helemaal. Er worden geen opdrachten dichtgezet. Alle opdrachten (ook van eerdere levels) blijven beschikbaar.
Default Avatar90
De Biezen (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Voldoende

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:
Interactie-contact met cursist/ aanwijzingen aan cursist is (te) beperkt

Default Avatar90
De Malelande (Afstandsonderwijs)
15/04/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Voldoende

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:

We betaald voor live lessen. Dit was helaas niet zo door covid. Erg jammer maar het kon niet anders. We zijn blij dat de cursus voorbij is. Dat continu bellen kon ik ook niet altijd waarden, wel blij met de behaalde resultaat!!

Antwoord TypeApp:
Dank voor je reactie. De meeste feedback gaat rechtstreeks naar de leerling via de berichtenmodule of per e-mail naar de ouder. Als het echt nodig is (een leerling structureel geen huiswerk maakt, oefeningen afrondt met 15 aanslagen per minuut ipv 100 aanslagen per minuut) nemen wij telefonisch contact op met de ouder. Helaas zal dit in dit geval nodig zijn geweest.
Default Avatar90
Business Online met begeleiding
09/02/2021
Resultaten: 201 - 220 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:

De oefeningen mogen iets meer variatie hebben aan tekst.

Antwoord TypeApp:
Aan het begin van de cursus, als er nog maar een paar letters aangeleerd zijn, zijn het aantal verschillende woorden beperkt. Als je dan met een erg hoog tempo oefent, komen dezelfde woorden vaker voor.
cursusdata typecursus
Gemiddelde van totaal 284 beoordelingen
Schrijf een ervaring

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Bekijk de demo
Direct aanmelden
Cursusdata
testimonial icon

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”