Beoordelingen2018-06-07T15:57:39+02:00

Ervaringen

Default Avatar90
De Wonderboom
19/12/2017
Resultaat: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten? Voldoende
 

Opmerkingen:
Geen opmerking

Default Avatar90
De Rossenberg
19/12/2017
Resultaat 181 - 200 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen Goed
Opmerking:
Bij de start (beter) aangeven dat het in het begin echt lastig is! Als je in het begin alleen rode gezichtjes scoort werkt dat niet zo motiverend. Wellicht in de begin fase nog een aanvullende kleur gebruiken. Paars bijvoorbeeld / beter nog in plaats van rood!

Antwoord TypeApp:
Dank voor deze terugkoppeling. We hebben inmiddels aanpassingen in de TypeApp gedaan. Tijdens het oefenen zijn er blauwe vinkjes bijgekomen. Oefeningen met blauwe vinkjes zijn afgerond en ongeacht het resultaat is het niet nodig deze opdracht te herhalen.
Default Avatar90
St. Jozefschool (Achterveld)
19/12/2017
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten? Goed
Opmerking:
Fijne cursus top!

Default Avatar90
De Wonderboom
19/12/2017
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten? Goed
Opmerking:
"Het telefoontje dat we drie weken voor het examen kregen over de twijfel of ze het wel ging halen werkte voor onze dochter erg stimulerend. Sinds die tijd is ze erg veel gaan oefenen. Ze heeft nu echt kunnen zien dat oefenen loont. We hebben dat dus als erg prettig ervaren."

Default Avatar90
St. Josephschool (Hooglanderveen)
19/12/2017
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten? Uitstekend
Opmerking:
Geen

Default Avatar90
De Brink (Leusden)
18/12/2017
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Onze dochter had vaak/regelmatig oranje of rood. Dit werkte erg demotiverend voor haar. Ze had daardoor het idee dat ze het erg slecht deed. Ik denk dat kinderen die vaak oranje en/of rood hebben, extra gemotiveerd moeten worden door b.v. complimentjes van de juf dat ze goed bezig zijn, maar ook dat de type-app iets motiverends laat zien (bijvoorbeeld een knipperende smiley, die zegt/of met tekst erbij "Zet hem op! Je kunt het!")

Antwoord TypeApp:
Dank voor je feedback. We hebben inmiddels de TypeApp een update gegeven. Er zijn nu ook blauwe vinkjes en een smiley na de oefening.
Default Avatar90
De Brink (Leusden)
18/12/2017
Resultaten: 100 - 121 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen

Default Avatar90
De Bongerd (Leusden)
18/12/2017
Resultaten: 100 - 121 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
"Huiswerk voor de kinderen is erg veel, lijkt me goed om daar vooraf meer aandacht aan te besteden en bewust te benoemen wat het inhoud aan oefentijd/ huiswerk.
In de praktijk was het meer dan aangegeven. Mijn dochter was moeilijk te stimuleren en zat af en toe op zondag erg lang omdat het niet gelukt was doordeweeks."

Antwoord TypeApp:
Dank voor uw reactie. Het is inderdaad veel als kinderen het huiswerk pas in het weekend gaan maken. In de eerste klassikale les aan de kinderen en in de eerste e-mail aan de ouders geven we aan hoe je het beste het huiswerk kunt plannen. Verdelen over 4 of meer dagen, dan is het 10 tot 15 minuten per dag. Maakt een cursist het huiswerk op 1 of 2 dagen, dan kan het als veel worden ervaren.
Default Avatar90
De Rossenberg (Leusden)
18/12/2017
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen

Default Avatar90
De Rossenberg (Leusden)
18/12/2017
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen

Default Avatar90
Het Christal Leusden
18/12/2017
Resultaten: 221 - 260 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen

Default Avatar90
Het Christal
18/12/2017
Resultaten: 100 - 121 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen

cursusdata typecursus
Gemiddelde van totaal 151 beoordelingen
Schrijf een ervaring

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Gratis uitproberen
Direct aanmelden
Cursusdata
testimonial icon

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”