Ervaringen

Default Avatar90
A.S.V daltonschool
21/03/2020

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?UitstekendDat vind ik echt een aanrader hij/zij kan je extra helpen als je het niet lukt en ze zijn erg motiverend.
Opmerking:

Ik vind de spelletjes heel. Het lijkt mij leuk voor de kinderen die nog moeten om vanaf level 2 een spelletje open tezetten daar door gaan kindren het nog leuker vinden om typles te volgen.

Default Avatar90
Anna van Rijn College
19/03/2020
Resultaten: 221 - 240 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Fijn om te werken in de Youngster versie. 😀

 

Default Avatar90
Online cursist
19/03/2020
Resultaten: 181 - 200 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Loysder Hoek
17/12/2019
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Gooise Daltonschool
17/12/2019
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
1. De extra oefening (tutti gelati) kan pas na het examen worden geopend, Sander zou het leuk gevonden hebben als dit al voor het examen kon.
2. Bij sommige van de extra spelletjes moet je wel héél snel typen om niet telkens laatste te worden, dit werkte voor Sander niet motiverend om het spelletje nogmaals te spelen.
3. Tijdens een oefening moest er een woord worden getypt met een trema, terwijl het trema nog niet was geleerd. Dit was op zich niet heel erg, maar het programma herkende het trema ook nog niet, terwijl dit wel juist was getypt. Volgens Sander ging het om het woord ‘hygiëne’.
4. We hopen dat u nog lang deze typecursus op de Gooise Daltonschool aan zult bieden, we zijn heel erg tevreden! (Onze dochter zit over 2 jaar in groep 7)

Antwoord TypeApp:
Het level extra oefeningen is bedoeld voor leerlingen, die moeten oefenen voor een herexamen. Na het examen gaat dit ook open voor leerlingen, die na het behalen van het diploma nog wat extra willen oefenen. Dank voor uw feedback. Het woord met de trema is inmiddels uit de opdracht gehaald.
Default Avatar90
‘t Palet
17/12/2019
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Onduidelijkheid of je oefeningen overnieuw moet doen gedurende de week als je 1 ster behaald. Al met al duren de oefeningen al best lang om alles af te krijgen. Om dan de mindere oefeningen ook nog te verbeteren, dan is het minstens een half uur typen per dag.

Antwoord TypeApp:
Uitleg hierover staat in de handleiding. Ook bij de tussentijdse mail aan de ouders van Level 6 wordt hier uitgebreid uitleg over gegeven.
Default Avatar90
De Wonderboom
17/12/2019
Resultaten: 181 - 200 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:

Zeer tevreden, mooi product bieden jullie aan!

Slechts een opmerking voor de diploma-uitreiking. Daarbij wordt een winnaar genoemd, die de meeste aanslagen heeft behaald. Wat mij betreft zou dit achterwege mogen blijven en de resultaten van elk kind gelijk gewaardeerd mogen worden. Ze hebben het allemaal uitstekend gedaan!

Antwoord TypeApp:
Eens, ze hebben allemaal een mooi resultaat geboekt. Soms is een extra vermelding toch wel leuk om te doen tijdens een diploma uitreiking.
Default Avatar90
De Langenoord
17/12/2019
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Langenoord
17/12/2019
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Tips voor ouders om mee te helpen met oefenen..dus hoe help je je kind om bv de letter X te oefenen...

Antwoord TypeApp:
Elk level start met een video-instructie. Dit is de- zelfde uitleg als in de les is gegeven. Hierin wordt elke letter uitgelegd.
Default Avatar90
De Vuurvogel
17/12/2019
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Montessorischool Soest
17/12/2019
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
‘t Palet
17/12/2019
Resultaten: 181 - 200 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

cursusdata typecursus
Gemiddelde van totaal 248 beoordelingen
Schrijf een ervaring

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Bekijk de demo
Direct aanmelden
Cursusdata
testimonial icon

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”