Ervaringen

Default Avatar90
De Wonderboom
10/12/2021
Resultaten: 181 - 200 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Ik begrijp het 'systeem van belonen' maar soms helpt het een kind juist niet. Of liever gezegd, misschien heeft een kind die even een dipje heeft en niet zo lekker gaat juist een beloning (lees gadget of 'opbeur ster' nodig. Ik merkte dat er veel naar elkaar gekeken wordt, net als naar de resultaten/beloning van de ander. Als je dan net in een dipje zit, als beloning een radiootje krijgt en ziet dat je vriendje een DJ, feest en muziek laat zien.. Dat heeft een behoorlijke impact. Natuurlijk is dat gelukkig een momentopname en kwam onze zoon vooral blij en gemotiveerd thuis. Ondanks bovenstaand punt, ben ik blij dat hij de cursus heeft gevolgd.

Antwoord TypeApp:
De DJ, feest en muziek, krijgt iedere leerling die geslaagd is. Daar wordt geen verschil gemaakt. Verder verdiend iedereen altijd een gadget. Het aantal sterren bepaald welke je dan krijgt. Mooi/leuk, zijn ze allemaal.
Default Avatar90
De Wonderboom
10/12/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Gooise Daltonschool
09/12/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Ik vond de mails waarin aangegeven werd dat het huiswerk nog niet volledig was gedaan overbodig. Vooral wanneer een cursist steeds al het huiswerk wekelijks op tijd af heeft.

Antwoord TypeApp:
Dank voor je feedback, De herinnering mailtjes over het huiswerk, worden alleen verstuurd als leerlingen het huiswerk niet af hebben of achterlopen of op de laatste dag het huiswerk maken. Wil je deze mailtjes niet ontvangen, was er de mogelijkheid, om je af te melden voor deze service. Eén klik onder aan het mailbericht.
Default Avatar90
De Berkenschool
09/12/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Langenoord
09/12/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Gooise Daltonschool
09/12/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Voldoende

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:

Mijn dochter vond de cursus niet leuk, maar ik wel nuttig. Ik vraag me af of de ingeoefende snelheid niet heel snel achteruit gaat, daar er maar een korte tijd is geoefend. Ik vond ook dat er veel letters tegelijk als nieuw werden aangeboden.

Antwoord TypeApp:
Dank voor de feedback, Helaas kunnen we het niet iedereen naar de zin maken. We doen ons best. 121 - 140 APM is een heel mooi resultaat. Het is dan echt geautomatiseerd. Net als fietsen en zwemmen, verleer je het meer. Je moet het natuurlijk wel blijven doen zoals je het hebt geleerd.
Default Avatar90
De Gooise Daltonschool
09/12/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Kids Online met begeleiding
09/12/2021
Resultaten: 201 - 220 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
09/12 De Langenoord
09/12/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:

Eerder aangeven als er een les online is of het examen online

Antwoord TypeApp:
Helaas werden wij op vrijdagavond tijdens de Corona persconferentie geconfronteerd met de nieuwe maatregelen op scholen, die op maandag in gaan. Dan is maandag ook de eerste mogelijkheid om te overleggen met scholen en ouders te informeren over de lessen en examens in die week.
Default Avatar90
Het Christal
09/12/2021
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Gooise Daltonschool
09/12/2021
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Wanneer een leerling achter komt door ziekte, is meteen de rest van de cursus een grote inhaalactie met zeer demotiverende kleurtjes. De los is er dan echt volledig af. Dat de cursus doorliep in de vakantie was niet duidelijk gecommuniceerd. De vraagstelling bij het examen is onduidelijk (heb je het nu wel of niet gehaald?).

Antwoord TypeApp:
Bij een klassikale training gaat inderdaad de cursus door, dat kan helaas niet anders. We hebben telefonisch contact gehad hoe je dit het beste op kan lossen. Schoolvakanties zijn altijd uit geroosterd, maar loopt een leerling achter door bijvoorbeeld ziekte, is dit een uitgelezen moment om de achterstand in te halen. Na het examen, Staat er heel duidelijk "Gefeliciteerd je bent geslaagd" Dezelfde dag gaat er ook een mail naar de ouder met het bericht geslaagd. Soms worden deze berichten echter niet gelezen.
Default Avatar90
ASV Daltonschool (Afstandsonderwijs)
19/04/2021
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
In plaats van tip een compliment: Ondanks dat alles helemaal online moest, liep alles soepel, Martin was zeer goed bereikbaar, ondersteunend en motiverend. Pepijn heeft naast typen nog veel belangrijker zaken geleerd: goed lezen, proberen, niet in paniek raken als je het niet snapt, dan zelf om hulp vragen en vooral doorzetten. Veel dank hiervoor Martin!

Antwoord TypeApp:
Graag gedaan.
cursusdata typecursus
Gemiddelde van totaal 319 beoordelingen
Schrijf een ervaring

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Bekijk de demo
Direct aanmelden
Cursusdata
testimonial icon

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”