Ervaringen

Default Avatar90
De Malelande
03/04/2020
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Breede Hei
03/04/2020
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:

Duidelijke uitleg bij verlenging, - hoe veel keer mag je examen doen? - hoe lang is de typapp nog beschikbaar? (Na verlenging).

Antwoord TypeApp:
Bij een klassikale cursus staat In de mail die verstuurd wordt bij verlenging, tot wanneer er door geoefend kan worden. Ouders kunnen binnen deze tijd een afspraak maken om een herexamen te komen doen. Bij een online cursus zijn er 6 examens beschikbaar, binnen de jaarlicentie.
Default Avatar90
Westhoek
03/04/2020
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Voldoende

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
KonTiki
03/04/2020
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
ASV Daltonschool
03/04/2020
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:

De wekelijkse terugkopelling per mail is onduidelijk. Het eerste deel van de tekst inclusief grafieken lijkt de scores van mijn kind te bevatten, maar blijkt de algemene uitleg met voorbeelden te zijn. Dit is een groot gedeelte van de hele mail. Onderaan is maar een heel klein deel ingericht voor de daadwerkelijke prestaties van mijn kind. Kortom lay-out moet veel beter en tekstueel duidelijker maken wat de uitleg is en wat de prestaties van mijn kind zijn. In het algemeen heel tevreden over de cursus maar de wekelijkse terugkoppeling is echt onder de maat qua duidelijkheid.

Antwoord TypeApp:
Dank voor je reactie. In de uitleg mail staat heel groot door de grafieken VOORBEELD. De resultaten van de cursist zijn, zoals in de mail vermeld, als bijlage in Pdf toegevoegd, Sommige e-mail programma's tonen de Pdf als kleine afbeelding in de mail. We gaan kijken of we dit kunnen aanpassen.
Default Avatar90
Kameleon Den Dolder
03/04/2020
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Misschien had de juf even persoonlijk iets kunnen doen Bv een telefoontje naar het kind met haar felicitaties want het is nu natuurlijk minder feestelijk zo thuis examen maken.

Antwoord TypeApp:
Dank voor je reactie. Het was inderdaad jammer dat er geen diploma uitreiking gedaan kon worden in deze corona tijd. In deze weken waren er ruim 400 cursisten die examen hebben gedaan. helaas is het niet mogelijk om iedereen te bellen.
Default Avatar90
De Bolster
02/04/2020
Resultaten: 181 - 200 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:

Ik was zelf niet bij de lessen dus weet niet hoe de instructie was.

Default Avatar90
Westhoek
02/04/2020
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Voldoende
Opmerking:

De beloningen zijn niet meer verrassend. Zeker als dat zwaardere middenstuk eraan komt zouden de beloningen interessanter kunnen zijn.

Antwoord TypeApp:
Dank voor uw reactie. Halverwege de cursus sturen wij een mail met informatie over deze periode van de cursus. Hoe kun je thuis extra ondersteunen om deze periode door te komen. In de TypeApp is extra motivatie toegevoegd in de vorm van het verhaal. Cursisten zijn zelf onderdeel van het verhaal en kunnen zien waar het weer verder gaat.
Default Avatar90
Westhoek
02/04/2020
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Malelande
02/04/2020
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Voldoende

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Achtbaan
02/04/2020
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Joost van den Vondelschool
01/04/2020
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:

Onze zoon werd juist niet gemotiveerd van de sterren die hij kon behalen. Het voelde meer als een deuk in zijn zelfvertrouwen als hij de sterren niet alle 3 groen had dus daardoor had hij er steeds minder zin in.

Tip van hem.
De verhaaltjes waren niet echt spannend.

Antwoord TypeApp:
Dank voor je reactie. We doen ons best om het iedereen naar de zin de maken, helaas lukt dat niet altijd.
cursusdata typecursus
Gemiddelde van totaal 248 beoordelingen
Schrijf een ervaring

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Bekijk de demo
Direct aanmelden
Cursusdata
testimonial icon

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”