Beoordelingen2018-06-07T15:57:39+00:00

Ervaringen

Default Avatar90
De Gondelier (Amersfoort)
09/12/2017
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Gondelier
06/12/2017
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Vuurvogel, Amersfoort
06/12/2017
Resultaten: minder dan 100 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Meer begeleiding en motivatie voor huiswerk. BV Een ‘openlijke’ reactie in de klas

Antwoord TypeApp:
Wekelijks krijgen de ouders een overzicht per mail of het huiswerk is gemaakt. In de les worden de leerlingen persoonlijk aangesproken op het niet af hebben van het huiswerk en wat de gevolgen zijn van niet genoeg oefenen. Openlijk in de groep aanspreken, dat doen we niet. Het zijn wel kinderen.
Default Avatar90
Vuurvogel (Amersfoort)
06/12/2017
Resultaten: minder dan 100 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Het viel tegen hoeveel tijd er thuis in het oefenen ging zitten. Onze dochter Veerle heeft het als heel moeilijk en veel ervaren. Zij heeft het ondanks haar harde oefenen ook niet gehaald.

Antwoord TypeApp:
Jammer dat Veerle het niet heeft gehaald. Voor sommige leerlingen is 13 weken net te kort om bij het gewenste aantal APM te komen. De TypeApp blijft openstaan om te oefenen. Als Veerle de 100 APM haalt kan er een afspraak gemaakt worden voor een herexamen. Hier zijn GEEN kosten aan verbonden.
Default Avatar90
De Gondelier (Amersfoort)
06/12/2017
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Gondelier (Amersfoort)
06/12/2017
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Vuurvogel
06/12/2017
Resultaten: 161 - 180 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
Gabriemehenschool (Amersfoort)
06/12/2017
Resultaten: 100 - 120 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend
Opmerking:
Nadat bleek dat mijn kind er met de pet naar gooide zijn wij constant via de mail op de hoogte gehouden en ik naar Shirley toe met mijn constateringen. Hierdoor konden wij onze zoon alsnog motiveren en is hij geslaagd met een goed resultaat. Mijn complimenten en dank daarvoor!"

Antwoord TypeApp:
Dank. Mooi dat hij het alsnog heeft opgepakt en heeft gehaald.
Default Avatar90
De Vuurvogel, Amersfoort
06/12/2017
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Goed

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Een contactmoment met docent zou fijn zijn.

Antwoord TypeApp:
Per e-mail is er wekelijks contact met de ouders. Indien nodig nemen wij ook altijd telefonisch contact op met ouders om de vorderingen te bespreken. Als er een wens is vanuit de ouders om contact met ons op te nemen, zijn wij ook telefonisch of per e-mail bereikbaar.
Default Avatar90
De Hobbit (Leusden)
07/07/2017
Resultaten: 201 - 220 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Onvoldoende
Mijn zoon vond de docente wel heel erg streng. Hij vond de aangeboden spelletjes oudbollig en niet motiverend. Zelf heb ik er ook 2 bekeken, maar kon er ook niet echt enthousiast van worden. Hij haatte op het eind zijn oefeningen, maar heeft ze uiteindelijk toch met hulp min of meer allemaal gemaakt, met een goed eindresultaat. Ik begreep dat veel kinderen bij de diploma-uitreiking een veel lagere snelheid hadden dan mijn zoon, dus uiteindelijk zijn wij tevreden over het resultaat, maar het is niet gemakkelijk gegaan. Ook is de automatische email met de wekelijkse update nog steeds niet aangepast. Ik zou er zelf eerder voor kiezen om geen informatie te sturen dan foute informatie en alleen de link naar het programma waar de juiste informatie gevonden kan worden.

Antwoord TypeApp:
We zijn blij voor uw zoon met zo'n mooi resultaat. En dat u uiteindelijk ook heel tevreden bent. Helaas kunnen we het niet iedereen naar de zin maken, hoe goed we ook ons best doen.
Default Avatar90
De Hobbit (Leusden)
07/07/2017
Resultaten: 141 - 160 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Uitstekend

Opmerking:
Geen opmerkingen

Default Avatar90
De Malelande (Amersfoort)
07/07/2017
Resultaten: 121 - 140 APM
Bent u tevreden over de snelheid van reageren bij vragen? Uitstekend

Bent u tevreden over de wekelijkse terugkoppeling van de resultaten?Goed
Opmerking:
Geen opmerkingen

cursusdata typecursus
Gemiddelde van totaal 151 beoordelingen
Schrijf een ervaring

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Gratis uitproberen
Direct aanmelden
Cursusdata
testimonial icon

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”