Nederlands beste typecursus voor kinderen

TypeApp is de meest moderne, complete typecursus om echt goed (en dus snel) te leren typen! Het typespel van TypeApp voelt als een game die je uitdaagt steeds een volgend level te halen. Zo kom je spelenderwijs, sneller en doelgericht naar een waardevol type-diploma. Meld je hier direct aan!

Leren door te gamen!

TypeApp is opgezet in een interactieve game-vorm en het type spel past zich aan naar jouw leerresultaat!
Je krijgt binnen TypeApp de opdracht om een feest te organiseren. Daarvoor moet je allerlei zaken zien te regelen, zoals verlichting, slingers, hapjes, uitnodigingen, taart en een DJ. In elk level kom je in een winkel waar je deze gadgets ‘scoort’. Gaat het je lukken om uiteindelijk alles voor een knalfeest te hebben?
Tussentijds ga je naar ‘TypeApp-school’ om te leren typen. Elke eerste les van het nieuwe level van het type spel start je daar en krijg je uitleg over vingerzetting, houding en techniek. Per week werk je één level af met 15 tot 20 minuten oefening per dag.

Bij elk level kun je je resultaten inzien!

In elk level krijg je in een instructievideo uitleg over hoe je nieuwe letters typt. Na elk level volgt een leuke test en ontvang je een ‘reward’. Daarmee heb je toegang tot het volgende level van het type spel. De TypeApp houdt op de achtergrond alles voor je bij. In een resultatenscherm kun je zien hoe het gaat met je levels. In dit scherm staat aangegeven (in het rood) wat de norm is en (in het blauw) wat jouw resultaten zijn. De TypeApp past zich flexibel aan jouw resultaten aan en koppelt terug welke letters jij nog moeilijk vindt. Deze slimme leermethode van TypeApp zorgt er wel voor dat voor iedereen het eindresultaat na 11 weken gelijk is en de hoogste slagingsfactor van Nederland heeft!

typecursus kinderen Voorbeeld typen

Ook je ouders krijgen elke week een overzicht per mail.

In dit overzicht kunnen ook zij zien hoe goed het met je gaat en of je op schema zit voor jouw prachtige typediploma.  Op de achtergrond volgt een docent persoonlijk de resultaten van alle kinderen. Per mail kan met de docent contact gehouden worden.

Grafieken
Klassikaal (regio Amersfoort/ Utrecht)
Online cursus (heel Nederland)

Gemiddelde van totaal 416 beoordelingen

Bekijk de beoordelingen

Ja, ik wil ook goed en sneller kunnen typen!

Bekijk de demo
Direct aanmelden
Cursusdata

Docent: “We zien veel broertjes en zusjes na elkaar de cursus doen.

Dat geeft vertrouwen in de ervaringen van ouders.”

Leerling: “Mijn werkstuk gaat nu makkelijker

en sneller dan eerst.”

Ouder: “Net als autorijden of je zwemdiploma is een typecursus

iets waar je een leven lang plezier van hebt.”